SofaScore

Luka Modrić i SofaScore - hrvatska suradnja za svjetske terene

04.05.2022 u 10:00

  • +6

Luka Modrić i SofaScore

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Luka Modrić postao je ambasador SofaScorea. Motor igre Real Madrida i glavni kreativac hrvatske nogometne reprezentacije potpisao je ugovor o suradnji sa SofaScoreom, hrvatskom IT tvrtkom čiji proizvod stalno podiže ljestvicu izvrsnosti sportskih aplikacija

U nedjelju, Luka Modrić potpisao je za SofaScore. U opuštenoj atmosferi svojeg doma u Madridu ugostio je osnivače tvrtke Zlatka Hrkaća i Ivana Bešlića. Ovim potpisivanjem kreće suradnja dvaju hrvatskih sportskih divova.

Danas igrači globalnih terena, i Luka Modrić i SofaScore znaju što znači početi od nule.

Luka je prve nogometne korake napravio u izbjeglištvu, a početci jedne od vodećih sportskih aplikacija također su skromni.

Prije nešto više od dvanaest godina, aplikacija je zaživjela u malenom stanu na zagrebačkim Vrbanima. Luka Modrić i osnivači SofaScorea dijele godinu rođenja, a povezuje ih i sličan put do uspjeha — iza svjetskih rezultata je ponos na hrvatsko podrijetlo i želja za dokazivanjem kako izvrsnost nema jednu adresu. Svakodnevno pokazuju da i male zemlje poput Hrvatske mogu biti ishodište vrhunskih postignuća.

Povezuje ih puno više od ljubavi prema nogometu. Aplikacija u svakoj sekundi analizira stotine statističkih podataka i pretvara ih u korisnicima važne uvide, istom brzinom i preciznošću kojom Luka Modrić analizira kompleksne situacije na terenu, te plasira asistencije i udarce koji postaju nogometni kanon.

SofaScore neprestano raste, ali urede i dalje ima u istom kvartu. Više od 20 milijuna mjesečno aktivnih korisnika iz svih država svijeta prepoznalo je njihov trud, a aplikacija nosi i najvišu ocjenu među konkurencijom na App Storeu i Google Playu.

SofaScore se prometnuo u jedinstveni proizvod koji povezuje navijače, zaljubljenike u sport, hobiste, ali i same sportaše.

Ipak, u svojoj povijesti još nisu imali ambasadora. Pronaći pojedinca na istom nivou profesionalizma, neumorne ustrajnosti i želje za svakodnevnim usavršavanjem nije lagan zadatak. Luka Modrić i SofaScore nadopunjavaju se kao stručnjaci u svojim područjima, te njihova suradnja predstavlja jedinstveno zajedništvo domaće nogometne scene.

Luka se SofaScoreu pridružio u njemu osobno jako važnom trenutku — prije još jednog velikog natjecanja. Veselimo se vidjeti rezultate suradnje kao i gledati nastupe hrvatske reprezentacije. I naravno, pratiti ih u SofaScore aplikaciji.