PORTUGALAC U ZAGREBU

Luis Figo navalio na hrvatska vina

14.09.2013 u 09:33

Bionic
Reading

Svjetska nogometna legenda, Portugalac Luis Figo, u petak je stigao u Zagreb kako bi sudjelovao na 2. Hrvatskoj sportskoj konferenciji.

Ovaj poznati sportski direktor milanskog Intera održat će predavanje na panelu o sportskom menadžmentu, upravljanju projektima, klubovima i igračima.

Za svoje prvo zagrebačko odredište, Luis Figo odabrao je Miva Galeriju vina. Uz Gordana Mohora i Vladu Šuška, dobrodošlicu su mu poželjele i brojne hrvatske sportske zvijezde s velikim međunarodnim uspjesima. Bili su tu izvršni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Damir Vrbanović, istaknuti hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, bivša skijašica Nika Fleiss i brojni drugi ugledni uzvanici.

Tom prilikom, Figo je kušao poznata hrvatska vina i pjenušce Tomislava Tomca i Željka Adžića, koji su se također nazočili ovoj jedinstvenoj večeri.

Miva Galerija vina surađuje s većinom najboljih hrvatskih vinara i intenzivno radi na popularizaciji domaćih vina. Miva je i uvoznik vrhunskih pića iz grupacije Moet Hennessy uključujući poznate svjetske šampanjace Moet & Chandon.