113. rođendan

Ludnica na Biloj noći u Međugorju. Nećete vjerovati tko je poveo šampionsku pjesmu

13.02.2024 u 09:16

Bionic
Reading

Hajduk ima velik broj navijača diljem Hrvatske, ali i susjedne Bosne i Hercegovine. Tako je u dvorani Herceg Etno-sela Međugorje u Međugorju održana Bila noć koju je organiziralo Društvo prijatelja Hajduka Mostar

U Međugorju se okupilo oko 750 navijača splitskog kluba iz cijele Hercegovine i to onih koji su prvi osigurali svoje mjesto u dvorani i na vrijeme kupili ulaznice.

Slavilo se, klicalo i pjevalo u čast Hajduka, a erupciju oduševljenja izazvao je fratar, fra Miro Šego, koji je u jednom trenutku uzeo mikrofon i poveo crkvenu pjesmu 'Ima jedna duga cesta', parafrazirajući stihove.

Pri tome je naglasio kao ima pravo javno reći da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenzo.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Kada je zapjevao 'Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti', u dvorani je došlo do eksplozije oduševljenja.

Podsjetimo, Hajduk na naslov prvaka Hrvatske čeka 19 godina, a ove sezone vodi borbu rame uz rame s Rijekom i Dinamom te se svi dodaju da je konačno došlo vrijeme za prekid posta i osvajanje novog pokala.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Na Biloj noći, kako javlja reporter Hercegovina.info, bili su i predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, šef omladinske škole Boro Primorac, igrač Dario Melnjak koji se oporavlja od ozljede, kao i legende kluba Blaž Slišković, Boris Pandža, Stanko Bubalo, Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo i mnogi drugi.

Kako je izgleda trenutak kada je fra Miro zapjevao s okupljenim navijačima Bilih pogledajte OVDJE i OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.