FIFA_SP_2018.svg

POTPUNO SE OPUSTIO

Ludi Šime Vrsaljko apsolutni hit polufinala: Pogledajte što je napravio Daliću!

  • Ivan Janković
  • Zadnja izmjena 12.07.2018 10:56
  • Objavljeno 12.07.2018 u 10:40
Bionic
Reading

Inače mirni Šime Vrsaljko bio je najzabavniji pojedinac nakon velikog trijumfa protiv Engleske, a osim bizarnog monologa kojim se obratio poraženom protivniku, ostat će u sjećanju njegovo skakanje po izborniku Daliću...

Desni 26-godišnji bek Atletica jedan je od apsolutnih junaka čarobne večeri u Moskvi. Njegova asistencija za izjednačujući pogodak Perišića spasila je Hrvatsku, kao i spašavanje pogotka glavom nakon udarca Stonesa tijekom prvog produžetka.

  • +21
Šime Vrsaljko, hrvatski reprezentativac Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Fotografija Vrsaljka nakon pobjede kako leži na travi s osmijehom i hrvatskom zastavom jedna je od najupečatljivijih iz Rusije, a simpatični Zadranin dao si je zatim oduška i narugao se Englezima putem Instagrama.

'Englezi, la papa, kući spavanje, Hrvati na postolju. Idemo, draga nacijo, veselite se. Englezići blijedi, idemo treniranje... idu kući, ali praznih ruku. Laganini. To je bilo, znači, šamaranje od prve do zadnje minute i, naravno, penali nisu bili. Draga nacijo, pozdrav,' ispalio je Šime, a pred medijima je naglasio:

'Najbitnije u sportu je ne podcijeniti protivnika. Kada tako nešto napraviš, to ti se često vrati na terenu. Eto, upravo to se Englezima dogodilo danas. Njihove bahate izjave? Najlakše je pričati - izađi na teren i pričaj. Eto, mi smo im sada pokazali.'

Nije Vrsaljko poštedio ni svog izbornika. Skakao je po Zlatku Daliću na travnjaku i tako kreirao još jednu komičnu scenu koju mu nitko neće zamjeriti.

Nadajmo se da ćemo slične prizore gledati i nakon finala u nedjelju protiv Francuske...