SVE PRED KAMEROM

Luđak! Provocirao i unosio se u lice prvaku Kličku!

31.07.2014 u 17:30

Bionic
Reading

Shannon Briggs (43) ne odustaje od pokušaja da na bilo koji način dobije priliku za borbu s Vladimirom Kličkom. Ovog puta mu je došao u dvoranu gdje se ukrajinski šampion priprema za novi meč i provocirao ga, a umalo i inicirao fizički okršaj

Shannon Briggs ponovno je odlučio doći u centar pažnje boksačkog svijeta, ali i Vladimira Klička, protiv kojeg bi se volio borio za naslov svjetskog prvaka. Američki boksač upao je u dvoranu u kojoj se Kličko priprema te ga provocirao.

Prvo je hodao oko ringa, unosio se u kameru i nazivao sebe pravim prvaka, dok se Ukrajinac zagrijavao u ringu i nije obraćao pažnju na performans Amerikanca. U jednom trenutku Briggs je ušao u ring i počeo se Vladimiru unositi u lice, a ovaj mu je samo mahao i smijao. Pokušao je Briggs i inicirati fizički sukob, no na vrijeme su reagirali ljudi iz Kličkovog tima i njegovi sparing partneri, koji su se također pripremali za trening,' prenosi Fight Site.

Briggs se profesionalnom boksu vratio nakon četiri godine te je došao do četiri pobjede, od koga tri nokautom u prvoj rundi. Ipak, protivnici su bili manje poznati boksači i Briggs se nalazi tek na 14. mjestu službene WBA ljestvice, a Kličko je rekao da se nema namjeru boriti s njim dok ne postane broj 1.

U posljednjem nastupu prije privremenog umirovljenja, 2010. godine, Briggs je poražen od Vladimirovog starijeg brata Vitalija, jednoglasnom odlukom sudaca. Vladimir se trenutno priprema za svoju novu obranu naslova prvaka, koja je na rasporedu u rujnu.

Kličko vs Briggs na treningu