novi član 'vukova'

Lovro Majer oglasio se nakon potpisa za Wolfsburg, a glavna je tema bio Luka Modrić

17.08.2023 u 16:49

Bionic
Reading

Nakon samo dvije sezone Lovro Majer (25) napustio je redove francuskog Rennesa i u transferu 'teškom' čak 30 milijuna eura stigao u Wolfsburg kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač

Lovro Majer (25) predstavljen je u novom klubu, naš je 'vatreni' s Wolfsburgom potpisao do ljeta 2028. godine, a transfer iz francuskog Rennesa vrijedan je 30 milijuna eura.

Jasno je da se od Majera očekuje puno, jasno je to i njemu, ali i treneru 'vukova' jer bivši je hrvatski izbornik Niko Kovač insistirao na njegovom dolasku.

'Stvarno me želio dovesti! Sviđa mi se taj način na koji on razmišlja o nogometu, sustavu i njegov mentalitet. Sve to zajedno je bilo vrlo važno i on je imao važnu ulogu u svemu', rekao je Majer u razgovoru za službene stranice Wolfsburga u kojem je otkrio i tko su mu bili igrački uzori:

'Naravno, moj je uzor uvijek bio Leo Messi. Uz njega jedan od najdražih igrača mi je Kevin de Bruyne, on je bio ovdje. Imam puno uzora, ali moram izdvojiti ovu dvojicu', kazao je Majer kojeg posljednjih godina uspoređuju s Lukom Modrićem.

'Mnogi me uspoređuju s njim zato što igramo na istoj poziciji i zbog izgleda. On je izniman igrač i iznimna osoba i nastojim učiti od njega svaki put kad sam s reprezentacijom. Lijepo je čuti za te usporedbe, mislim da sam na dobrom putu postati dobar kao i on. Jako je teško, ali trudim se', kaže naš veznjak koji je otkrio i koji će broj nositi u Wolfsburgu:

'Bit će to 19. Pa možda i je poseban broj, nosio sam taj broj prvi put kad sam nastupio za hrvatsku reprezentaciju i tada sam zabio dva gola tako da sam uvjeren da će postati važan broj', uvjeren je Lovro Majer uz obećanje navijačima Wolfsburga:

'Želim se fokusirati na svaku utakmicu, pomoći momčadi da napreduju i da završimo u vrhu i igramo iduće sezone Ligu prvaka ili Europa ligu.'