on je svoje rekao

Ljutiti Vahid Halilhodžić oglasio se nakon prijetnji otkazom i Marokancima poslao jasnu poruku

08.04.2022 u 06:43

Bionic
Reading

Marokanski izbornik Vahid Halilhodžić (69) postao je prvi izbornik u povijesti koji se plasirao na Svjetsko prvenstvo s četiri različite reprezentacije, no sad je pitanje hoće li voditi Lavove s Atlasa na Mundijalu u Kataru krajem godine

Predsjednik Nogometnog saveza Maroka Fouzija Lekjaa svojim je izjavama pokrenuo lavinu reakcija jer je objavio kako se radi na tome da se u reprezentaciju za SP u Kataru vrate najveće zvijezde koje je još ranije iz momčadi izbacio izbornik Vahid Halilhodžić (69).

Podsjetimo, Vaha je zbog nediscipline iz reprezentacije još ranije potjerao najveće zvijezde - Hakima Ziyecha, Noussaira Mazraouija te Abderrazaka Hamdallaha. I bez njih je Halilhodžić izborio plasman na SP, a sada čelnici Saveza i navijači vrše pritisak kako bi se spomenuti trojac vratio u reprezentaciju.

'Vahid Halilhodžić ima podršku Nogometnog saveza Maroka', rekao je predsjednik Nogometnog saveza Maroka Fouzija Lekjaa i potom 'zakuhao' cijelu situaciju:

'Ipak, ni on, kao ni ja ili bilo tko drugi nismo nedodirljivi i nezamjenjivi. Uvelike radimo na tome da se neki igrači vrate u reprezentaciju. Postoje problemi koji se mogu popraviti i bit će popravljeni kako bi se Mazraoui, Ziyech, Hamdallah i ostali vratili u reprezentaciju.'

Nakon svega je reagirao i sam Vahid Halilhodžić.

'Nemam nikakvih komentara na to niti me to interesira', kratko je poručio Halilhodžić za Sport Klub te se osvrnuo i na mogući otkaz na mjestu marokanskog izbornika:

'Vrijeme će pokazati svoje. Ja sam svoje odradio, rezultati su tu, nemam nikakvih problema', zaključio je Vaha.

A hoće li Vaha promijeniti svoju odluku o izbacivanju Hakima Ziyecha, Noussaira Mazraouija i Abderrazaka Hamdallaha iz reprezentacije? Još je ranije potvrdio da - neće!

'Žao mi je što ovu odluku nisam donio ranije. Ima neka granica koja se ne može prijeći', kazao je odlučno Vahid Halilhodžić.