engleski championship

Ljutiti Slaven Bilić nije skrivao razočaranje nakon teškog poraza njegovog Watforda: Ovo je sramota...

31.12.2022 u 13:45

Bionic
Reading

Nogometaši Watforda, kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić, izgubili su 4:0 na gostovanju kod Swanseaja u 25. kolu Championshipa

Watford se dobro držao, do 74. minute utakmice igrači koje vodi Slaven Bilić gubili su 1:0, a onda u sljedećih 15 minuta doživjeli totalni potop.

Piroe je doveo Swansea u vodstvo u 39. minuti, a onda su u posljednjih 15 minuta utakmice 'labudovi' zabili još tri gola za uvjerljivu pobjedu. Prvo je u 74. minuti za 2:0 zabio Cullen, četiri minute kasnije Piroe je zabio svoj drugi gol na utakmici za 3:0, a Watford je u 87. minuti dotukao Latibeaudiere golom za konačnih 4:0.

Bio je ovo najteži poraz Slavena Bilića od kad je preuzeo Watford, a drugi uzastopni. Logično, Bilić je bio razočaran i ljutit nakon takvog raspleta.

'Neugodno je izgubiti ovako... Ali nedostaje nam previše igrača, znali smo to i prije i nismo očekivali da ćemo nadigrati Swansea jer nam nedostaju i starteri i zamjene. Ali trebali smo strast i predanost, a toga je nedostajalo', rekao je Bilić nakon utakmice te se potom ispričao navijačima:

'Ako nemaš kvalitetu i lako predaješ loptu protivniku, pada ti samopouzdanje, a onda izgleda kao da se ne trudiš... Ali na kraju dana ne može biti 4:0... To se ne može nazvati ničim drugim osim sramotnim. Klub to nije zaslužio, a pogotovo navijači koji su na težak dan u prosincu otputovali prije Nove godine. Ispričavam im se.'

Do 74. minute Watford je gubio 1:0, a onda se potpuno raspao...

'Možemo razgovarati o tome što bi bilo da smo zabili iz Davisove rane šanse, ali Swansea je sigurno bio bolji u prvom poluvremenu. Ako je bilo 1:0, spominjete te stvari, ali kod 4:0 odeš kući ponizan i kriviš samo sebe. Moramo se smiriti na sve moguće načine. Jedini izlaz iz ovoga i jedini put naprijed je izvući najbolje iz ove situacije i uzeti neke bodove dok se ovi momci ne vrate. Je li lako? Ne. Ali ne mora biti ovako...', zaključio je Slaven Bilić.

Standings provided by Sofascore