sve im je rekao

Ljutiti Nikola Vlašić više se nije mogao suzdržati: Dosta mi je! Pustite me da odem!

28.07.2023 u 20:29

Bionic
Reading

West Ham i Torino već tjednima bezuspješno vode pregovore oko transfera Nikole Vlašića (25), a našem je reprezentativcu sad 'pukao film' pa je čelnicima 'čekićara' sve sasuo u lice

Talijanski mediji tvrde kako je Nikola Vlašić (25) na sastanku s trenerom Davidom Moyesom i čelnicima West Hama 'otvorio dušu' te im sve sasuo u lice. Razgovor, barem tako tvrdi Tuttosport, nije bio nimalo ugodan.

'Stvarno mi je dosta ove situacije u kojoj se ništa ne događa. Svi znamo, kao prvo, da me ovdje ne smatrate važnim igračem. Ja sam vama samo jedan od igrača u rezervama. Vratio sam se u London da ispoštujem poziv na pripreme, svaki dan treniram maksimalno profesionalno i ozbiljno, ali ovo nije rješenje', kazao je Vlašić čelnicima 'čekićara', a prenosi Tuttosport.

No, 'vatreni' tu nije stao. Previše se toga nakupilo pa je Vlašić još jednom otvoreno kazao svoje želje.

'Već dva mjeseca vam govorim da želim ići i igrati za Torino, ne želim ostati u West Hamu pod ovim uvjetima. Također, ni moja obitelj se ne želi vratiti živjeti u Englesku. Nisam zainteresiran ni za druge opcije s tržišta, ako ih je ikad i bilo. Užasno se ponašate. Znam da je Torino odavno ponudio devet milijuna eura za mene, što nije zanemariv novac, pošten prema mojoj vrijednosti i vašim potrebama. Vi s njima ni ne pregovarate, samo ponavljate da to nije dovoljno bez da kažete koliko bi bilo dovoljno. Zabrinut sam. Nastavit ću biti maksimalno ozbiljan na treninzima, ali ovo više ne može ovako', prenosi Tuttosport riječi Nikole Vlašića.

Talijani navode kako je Torino ponudio devet milijuna eura za našeg reprezentativca, ali West Ham traži 13 milijuna. Podsjetimo, Nikola Vlašić je u ljeto 2021. godine iz moskovskog CSKA stigao u West Ham za 30 milijuna eura, a prošle je sezone na posudbi u Torinu za 'bikove' zabio pet golova uz još šest asistencija u 34 utakmice.