kakav peh!

Bivši 'vatreni' opet je doživio tešku ozljedu, treći put u posljednje tri godine...

28.07.2023 u 19:09

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Marko Rog (28) doživio je novu tešku ozljedu koljena te ga ponovno očekuje duže izbivanje s travnjaka

Marko Rog (28) je zadobio puknuće prednjeg križnog ligamenta lijevog koljena tijekom pripremne utakmice između njegova Cagliarija i juniorske momčadi Rome.

Tijekom susreta Rog je dobio neugodan udarac u lijevo koljeno, igru je napustio u 57. minuti, a iz kluba su kasnije objavili kako je riječ o ozljedi prednjeg križnog ligamenta. Zbog iste je ozljede Rog već dva puta u posljednje tri godine morao pauzirati duže vrijeme, a iz Cagliarija su objavili kako Roga očekuje operacija zbog čega ga na terenu neće biti između šest i sedam mjeseci.

Tijekom karijere Rog je upisao 21 nastup za reprezentaciju Hrvatske za koju je debitirao još u studenom 2014. godine, tada je skrenuo pozornost na sebe odličnim nastupima za Split, a posljednji je nastup imao u studenom 2020. godine.

Odlične igre u dresu Splita Rogu su osigurale i transfer u Dinamo iz kojega je u ljeto 2016. godine za 13 milijuna eura preselio u Napoli. No, jaka konkurencija i problemi s ozljedama spriječili su ga u napretku, pa je nakon što je proljetni dio 2019. godine proveo u Sevilli u ljeto 2019. preselio u Cagliari član kojega je i danas.