IVAN SPREMAN POMOĆI

Ljubičić: Igrat ću protiv Srbije ako bude potrebno

01.06.2010 u 09:24

Bionic
Reading

Kako se približava četvrtfinalni ogled Davis Cupa protiv Srbije, hrvatski izbornik Prpić ima sve veće probleme. Razlog su ozljede Karlovića te Ančića koji se već dugo muči sa zdravljem. Zato se opet aktualizirala priča o povratku Ivana Ljubičića u reprezentaciju, a naš najiskusniji tenisač tvrdi da je spreman pomoći reprezentaciji ako bude potrebno

Ivo Karlović je ozlijeđen i vjerojatno neće moći igrati u Splitu protiv Srbije, također ni Mario Ančić. Znači da postoji mogućnost da reprezentacija ostane praktički samo na Marinu Čiliću. Sve to poziva na alarm, pa se tako počela vrtjeti priča o povratku Ivana Ljubičića u Davis Cup sastav.

Iako se svojedobno oprostio od reprezentacije, naš najiskusniji tenisač ne odbacuje mogućnost da pomogne u četvrtfinalnom ogledu Davis Cupa protiv Srbije u Splitu.

'Kad ne bi igrali Karlović i Ančić? Kako onda ne mogu doći? Iako ništa u toj situaciji ne mogu dobiti. Morao bih mijenjati raspored, pa onda opet igrati na tri dobivena seta, ali znam kakva bi bila paljba kad u takvoj situaciji ne bih došao. Ako se mora pomoći, onda je to u redu. Najgore bi bilo da se jednostavno predamo, to ne dolazi u obzir', kazao je Ljubičić u razgovoru za Sportske novosti te dodatno objasnio.

'Ako neće igrati ni Karlović niti Ančić onda ću uzeti vremena i sjesti i razgovarati s izbornikom Prpićem', završio je Ljubičić.