čudesni Nunez

Liverpool ga je skupo platio, a Klopp ga je dugo čekao. Evo što sad misle o njemu

28.08.2023 u 10:43

Bionic
Reading

Nakon što su nogometaši Liverpoola nakon preokreta upisali pobjedu kod Newcastlea, užitak je bio čuti što će reći trener Jurgen Klopp

Naime, Liverpool je utakmicu završio s desetoricom igrača na terenu jer je Virgil van Dijk dobio crveni karton još u prvom poluvremenu.

No, u drugom poluvremenu Liverpool je na krilima Darwina Nuneza, koji je zabio oba gola, upisali veliku pobjedu.

'Bila je to super partija Nuneza. Bio je silno motiviran od početka jer, logično, nije zadovoljan svojom situacijom. No, eto, zabio je dva gola i sad ne može skinuti osmijeh s lica. Početak je sezone, moramo pronaći stabilnost i rezultate. Darwin će igrati, nema sumnje, trebamo svakog igrača', kazao je nakon utakmice Klopp.

Činjenica jest kako je Liverpool platio Benfici 80 milijuna eura za Nuneza, ali u svojoj prvoj sezoni nije opravdao očekivanja. Trebao je biti idealna zamjena za Sadia Manea…

'Nismo dobro krenuli u utakmicu, ali smo nakon crvenog kartona zaigrali bolje. Na poluvremenu smo imali osjećaj da je nešto moguće. No, nije nam trebalo previše sreće. Bila je to naša vrlo zrela predstava, a tu ne mislim samo na Nuneza nego na cijelu momčad', dodao je Klopp.

Standings provided by Sofascore