u nogometnoj eliti

Evo kome je Dinamov junak Amer Gojak posvetio gol koji je 'modre' odveo u Ligu prvaka

28.08.2019 u 00:43

Bionic
Reading

'Modri' u Trondheimu protiv opasnog Rosenborga nisu odigrali dobru utakmicu. No, remi 1:1 bio je dovoljan za plasman Dinama u Ligu prvaka. Evo što su nakon utakmice rekli igrači Dinama

Amer Gojak bio je 'tajni adut' Nenada Bjelice. Uveo ga je u igru u 66. minuti, a samo pet minuta kasnije Gojak mu se odužio golom!

'Rekao sam da ćemo donijeti Ligu prvaka u Zagreb, to smo i učinili i obećajem ovim putem da ćemo biti dobri u Ligi prvaka, rekao je Amer Gojak nakon što je Dinamo remijem 1:1 protiv Rosenborga izborilo Ligu prvaka. Zabio je reprezentativac BiH golčinu u Trondheimu. Golčinu vrijednu Lige prvaka...

'Pritisak je bio velik. Drago mi je što sam zabio taj gol koji nas je odveo u Ligu prvaka, ali ovo je gol cijele ekipe i želim reći da ovaj gol posvećujem svom dedi', pričao je presretni Gojak dok su mu suigrači u prolazu čestitali.

Ukazao se i golman Dominik Livaković. U nekoliko je akcija sjajnim obranama držao Dinamo u igri. Imao je dosta posla...

  • +19
Nogomet; Rosenborg - NK Dinamo; 27.8.2019.; play-off Lige prvaka Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

'Nismo dobro ušli u ovu utakmicu, ne kao što mi inače znamo', kazao je Livi i otkrio što se na poluvremenu događalo u svlačionici Dinama:

'Da, na poluvremenu se trener se malo ljutio na nas pa smo bolje igrali...'

Sve navedeno je potvrdio i Nikola Moro.

'Svi će reći da nismo odigrali dobru utakmicu, ali smo zaslužili plasman u Ligu prvaka. Oni su nas pritisnuli na startu, nakon čega smo dobro odradili drugo poluvrijeme, a Gojak u pravom trenutku zabio taj gol za 1:1', rekao je Moro i nastavio:

'Na poluvremenu smo bili svjesni da smo loše odigrali, a trener nas motivirao da zaigramo bolje u drugom dijelu i sretni smo zbog toga što ćemo igrati Ligu prvaka.'

Kako god bilo, blijeda partija iz Trondheima brzo će pasti u zaborav jer Dinamo je po sedmi put izborio Ligu prvaka. Vrijeme je za slavlje!