A GDJE JE ELIN?

Lijepa Ana zagrljajem čestitala Ivici na još jednoj medalji

14.02.2014 u 20:05

Bionic
Reading

Ivica Kostelić osvojio je srebro na Olimpijskim igrama u Sočiju, što mu je četvrta olimpijska medalja. Naravno, svi koji su uz njega znaju koliko mu medalje s Igara znače, a jedna od njih svakako je i bivša kolegica iz skijaške reprezentacije Ana Jelušić

U slučaju da ste propustili, ovaj strašan momak osvojio je u Sočiju 2014 prvu medalju za Hrvatsku!

Izvrstan posao Ivice!,
napisala je Ana Jelušić na svom Facebook profilu.

Inače, staza za kombinacijski slalom, koju je na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju postavio hrvatski trener Ante Kosteić, ponovno je izazvala polemike među skijašima zbog svoje težine.

U očevu je obranu i ovom prilikom stao Ivica Kostelić koji je u petak osvojio srebrnu medalju u super-kombinaciji, zaostavši za pobjednikom, Švicarcem Sandrom Villetom, 34 stotinke. Mnogi skijaši nisu uspjeli završiti slalom, među njima i francuska uzdanica Alexis Pinturault.

'Znam da je bilo puno rasprava o stazi. Moj otac je stara škola u usporedbi s ovim što se radi otkad je uvedeno pravilo mjerenja u Svjetski kup. Danas s metrom u rukama svatko može postati improvizirani postavljač staza. Nisu mi tatine staze draže zato što ih on postavlja, nego zato što one potiču skijaše na propitkivanje i razmišljanje. Na tatinim slalomima nema slučajnih pobjednika, morate biti inteligentni, a to je priroda ovog sporta. Sandro je danas bio najbolji i zaslužio je pobjedu', rekao je Ivica u izjavi koju prenosi francuski dnevnik L'Equipe.