6. rujna

Liga prvaka opet u Zagrebu; Dinamo objavio cijene ulaznica za prvu utakmica kada Chelsea stiže na Maksimir

31.08.2022 u 12:31

Bionic
Reading

Kao što se i najavljivalo hrvatski prvak Dinamo objavio cijene ulaznica za prvu utakmicu Lige prvaka kada na Maksimir dolazi engleski Chelsea

U utorak 6. rujna za zagrebački Dinamo počinje još jedna Lige prvaka. U prvom kolu na Maksimiru gostuje Chelsea, a klub je objavio i cijene ulaznica.

Najatraktivniji sportski sadržaj ja na MAXtv-u! Aktivirajte sportski paket ili saznajte više informacija OVDJE.

Poznato je kako je zbog sigurnosnih razloga već neko vrijeme kapacitet stadiona smanjen (istočna tribina nema uporabnu dozvolu zbog narušene statike nakon potresa u Zagrebu, op.a.) pa će tako na raspolaganju biti ulaznice za tribinu sjever dolje i tribinu sjever gore po cijeni od 150 kuna. Cijena ulaznice za tribinu zapad gore iznosi 250 kuna, a najskuplja je po običaju tribina zapad dolje - 350 kuna.

Iz kluba su obavijestili kako je pretprodaja ulaznica za članove kluba na Ticket pointu u subotu 3. rujna od 11 do 19 sati (isključivo za članove kluba uz obavezno predočenje važeće članske iskaznice) uz dodatak kako je prodaja godišnjih ulaznica završena i godišnje ulaznice više nisu u prodaji.

Jedna članska iskaznica vrijedi za kupovinu jedne ulaznice.

Dan kasnije pa do 6. rujna Ood 11 do 19 sati) je redovna prodaja ulaznica za sve navijače na Ticket pointu, ali i online.

Dodaju iz kluba kako online prodaja počinje u nedjelju 4. rujna od 11 sati te je tako kupljene ulaznice potrebno isprintati. Više informacija OVDJE.

Raspored utakmica

  • Dinamo - Chelsea (6. rujna, 18.45 sati)
  • Milan - Dinamo (14. rujna, 18.45 sati)
  • Red Bull Salzburg - Dinamo (5. listopada, 18.45 sati)
  • Dinamo - Red Bull Salzburg (11. listopada, 21 sati)
  • Dinamo - Milan (25. listopada, 21 sati)
  • Chelsea - Dinamo (2. studenog, 21 sati)

Dvije prvoplasirane momčadi iz svake od osam skupina izborit će mjesto u osmini finala Lige prvaka, trećeplasirani klubovi će natjecanje nastavitiu Europskoj ligi, dok će za četvrtoplasirane momčadi završiti europski put.