jako ga pogodilo

Lewis Hamilton očito je jako deprimiran nakon šokantnog gubitka naslova, jer kako objasniti prodaju ovakvog automobila...

04.01.2022 u 06:34

Bionic
Reading

Britanac Lewis Hamilton u zadnjem krugu utrke u Abu Dhabiju ostao je bez osmog naslova u Formuli 1. Takav rasplet prilično je demotivirao Britanca, pa se spominje i njegov prekid karijere. O tome je pričao i Bernie Ecclestone, ali i sugerira ovakav potez. Jer kako drugačije protumačiti prodaju 'igračke' koja je stvar prestiža, nego kao potez onoga koji se želi riješiti ružnih uspomena

Hamilton se u potpunosti povukao iz javnosti i s društvenih mreža nakon što je u kontroverznoj posljednjoj utrci sezone Formule 1 ostao bez naslova prvaka, a koji je završio u rukama Maxa Verstappena.

Već tjednima nema objava kod Hamiltona, a viđen je tek tijekom svečanosti, sredinom prosinca, u dvorcu Windsor kada je primio viteški naslov, a vitezom ga je proglasio princ Charles.

Hamilton se sada odlučio na još jedan zanimljiv potez.

Kako piše portal 24auto.de, Britanac koji je vozio Mercedesov bolid, odlučio je prodati 'zvijer' iz garaže. U pitanju je Pagani Zonda LH760 koji je napravljen posebno za Hamiltona.

Riječ je o automobilu koji ima Mercedesov V12 motor i do 100 km/h stiže za tri sekunde. Maksimalna brzina mu je 350 km/h.

Iako u javnosti nema puno podataka, talijanski magazin Quattroruote prenosi da je Hamilton već prodao svoje vozilo za iznos od čak 10 milijuna eura.