pa neće valjda?

Bernie Ecclestone objavio je vijest koja će itekako promijeniti svijet Formule 1, ali i razočarati sve navijače Lewisa Hamiltona

24.12.2021 u 18:37

Bionic
Reading

Lewis Hamilton je u zadnjem krugu utrke u Abu Dhabiju ostao bez osmog naslova u Formuli 1. A takav rasplet prilično je demotivirao Britanca, pa se spominje i njegov prekid karijere

Lewis Hamilton bio je gotovo siguran pobjednik posljednje utrke ovogodišnjeg natjecanja za naslov svjetskog prvaka u Formuli 1, ali da nesreća je dovela sigurnosni automobil na stazu u Abu Dhabiju što je iskoristio Max Verstappen (Red Bull) koji je s novim gumama u zadnjem krugu prestigao Britanca u Mercedesu.

Sve to očito je itekako pogodilo Britanca, pa se oglasio i bivši šef Formule 1 Bernie Ecclestone.

'Mislim da se neće vratiti, mislim da se neće utrkivati sljedeće godine', rekao je Ecclestone za Blick.

'Njegovo razočaranje u Abu Dhabiju bilo je preveliko i ja ga razumijem. Sada, izjednačen za sedam titula s Michaelom Schumacherom, savršeno je vrijeme da ispuni svoj san i postane modni poduzetnik. Prije par dana razgovarao sam s njegovim ocem i odmah sam shvatio da ne želi pričati o budućnosti svog sina, pa smo razgovarali samo o poslu'.

Hamilton još nije prekinuo šutnju i obratio se medijima o toj dramatičnoj utrci prije gotovo dva tjedna, što je mnoge navelo na uvjerenje da sedmerostruki svjetski prvak ozbiljno razmišlja o umirovljenju.

  • +9
Slavlje Maxa Verstappena Izvor: EPA / Autor: Ali Haider