totalni preobražaj

Lewis Hamilton doživio je nešto što ga je u potpunosti promijenilo: Nisam isti čovjek kakav sam bio prije ovoga

19.08.2022 u 14:43

Bionic
Reading

Sedmerostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton za vrijeme ljetne stanke dva je tjedna putovao po zemljama Afrike te u svojoj objavi na društvenoj mreži nije skrivao oduševljenje s onime što je doživio

Britanac je iskoristio je slobodno vrijeme izvan staze putujući u Afriku gdje se povezao sa svojim 'korijenima' u zemljama poput Namibije, Ruande, Kenije i Tanzanije. Hamilton je dijelio fotografije i videozapise sa svog putovanja zajedno s komentarima o tome kako se osjećao zbog putovanja.

U objavi na svojoj Instagram stranici, 37-godišnjak je rekao da se osjeća kao da je 'potpuno transformiran' i da osjeća svoje pretke uz sebe 'jače nego ikad prije'.

'Ova posljednja dva tjedna bili su neki od najboljih dana u mom životu. Nisam isti čovjek kakav sam bio prije ovog putovanja, sva ljepota, ljubav i mir koji sam doživio učinili su da se osjećam potpuno preobraženo. Nikakve fotografije ne mogu dočarati kako se sada osjećam i što pokušavam reći', rekao je Hamilton i dodao:

'Samo znaj, gdje riječi nedostaju, emocije su duboke. Povezao sam se sa svojim korijenima i svojom poviješću i osjećam svoje pretke uz sebe sada jače nego ikad prije. Namibija, Ruanda, Kenija i Tanzanija hvala vam. Hvala ovdašnjim ljudima, prirodi i divljini. Bila je dobrodošlica na svakom lijepom mjestu koje smo posjetili. Tretirali su nas kao obitelj. Hvala mojoj braći koja su mi se pridružila na ovom putu. Znam da ćemo o ovome pričati zauvijek.'