OPET KRIVI NOVINARI

Leonardo pripremio ostavku, Galliani mirotvorac

22.02.2010 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon poraza od Manchester Uniteda u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, trener Milana Leonardo podnio je ostavku. Razlog ostavci bile su riječi predsjednika Silvija Berlusconija koje nisu štedjele Brazilca. Ipak, ostavka, barem zasad, nije prihvaćena

Prvi čovjek AC Milana i talijanski premijer Silvijo Berlusconi izjavio je da bi njegova momčad igrala bolje kada bi 'oni koji vode momčad dopustili igračima igrati'. Brazilac na Milanovoj klupi Leonardo spremno je odgovorio da će odlazi s klupe ako to Berlusconi od njega zatraži.

'Naš dogovor je prilično jasan. Plan je predstavljen i ja nemam nikakav problem. Ako predsjednik želi, otići ću. Potrebna je samo jedna riječ', rekao je Leonardo i na taj način potvrdio nagađanja medija da je s Berlusconijem u lošim odnosima.

Njegovi igrači su odgovorili rutinskom pobjedom nad Barijem (2:0), a nakon nje je i dopredsjednik Adriano Galliani primirio situaciju.

'Došlo je do nesporazuma. Predsjednikove riječi su krivo prenesene, on je odgovarao na pitanja političkih novinara. Imali smo razgovor s našim trenerom i sada je sve u najboljem redu', pojasnio je Galliani ovaj 'nesporazum'.