ni hrvata, ni portugalaca

Leo Messi raspričao se o favoritima ovog Svjetskog prvenstva, ali Luku Modrića i Cristiana Ronalda nije ni spomenuo

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 13:50
  • Objavljeno 06.12.2022 u 13:50
Bionic
Reading

Argentina je još u subotu izborila četvrtfinale SP-a 2:1 pobjedom protiv Australije, a sada je Leo Messi otkrio tko je za njega glavni favorit u Katru, naravno osim njegove Argentine...

Argentinci su u osmini finala izbacili Australiju, a u četvrtfinalu ih čeka obračun s Nizozemcima. 'Gaučosi' su jedni od favorita ovog SP-a u Katru, nakon debakla i poraza od Saudijske Arabije u 1. kolu Leo Messi i njegovi suigrači nanizali su pobjede protiv Meksika, Poljske i Australije te s velikim očekivanjima čekaju četvrtfinale.

A sada se Leo Messi oglasio u argentinskim medijima te je dao svoju prognozu same završnice Svjetskog prvenstva u Katru.

'Gledao sam do sada više ili manje cijelo Svjetsko prvenstvo, utakmice sam mogao gledati, naravno', kazao je Messi te nastavio:

'Brazilci igraju jako dobro, osim poraza koji su doživjeli od Kameruna, i dalje su jedan od velikih favorita.'

Argentinci su dijelu ždrijeba gdje je i Hrvatska. Ako u petak (9. prosinca, 20. sati) prođu Nizozemce, Argentinci će u polufinalu igrati baš protiv pobjednika susreta između 'vatrenih' i Brazila.

  • +26
Argentina - Australija, SP u nogometu, 3.12.2022. Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

'Francuska i Španjolska su u krugu favorita za finale, bez obzira na način na koji su se plasirali u osminu finala. Jer igrali su jako dobro, vrlo jasno znaju što moraju raditi kad imaju loptu, mogu dugo držati posjed i kontrolirati utakmicu', istaknuo je Messi koji niti jednom jedinom riječju nije spomenuo ni Hrvatsku ni Portugal. Kao da Luka Modrić i Cristiano Ronaldo niti nisu na ovom Mundijalu.

Realno, Portugalci tek moraju izboriti četvrtfinale večeras (20 sati) protiv Švicarske, a i Španjolce čeka veliki izazov protiv Marokanaca (16 sati), ali...

  • +74
SP Katar: Japan - Hrvatska Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Messi kao da je namjerno 'zaboravio' Cristiana Ronalda i njegove Portugalce, a uvjereni smo da je i Hrvatsku planski zaobišao. Jer Luka Modrić i 'vatreni' su Argentincima 2018. godine na SP-u u Rusiji nanijeli jedan od težih poraza. Podsjetimo Lea Messija, tog nezaboravnog 21. lipnja 2018. godine Ante Rebić, Luka Modrić i Ivan Rakitić zabili su golove za čistu 3:0 pobjedu 'vatrenih'. Možda se povijest i ponovi, no mi prvom moramo srediti Brazilce, a ni Argentincima protiv Nizozemske neće biti lako...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal