malo je nervozan

Cristiano Ronaldo našao se na udaru portugalskog izbornika: Ne sviđa mi se njegovo ponašanje, to ćemo riješiti...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 06.12.2022 12:32
  • Objavljeno 06.12.2022 u 12:32
Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo zamijenjen je u posljednjoj utakmici Portugala, a prilikom izlaska iz igre je bio vidno nervozan. Njegovo je ponašanje prokomentirao portugalski izbornik Fernando Santos

U 3. kolu grupne faze SP-a u Katru Portugal je poražen od Južne Koreje 2:1. Bez obzira na to Portugalci su već ranije osigurali prvo mjesto u skupini, no u 65. minuti viđena je ne baš lijepa scena za navijače Portugala.

Naime, izbornik Fernando Santos iz igre je izvadio Cristiana Ronalda pri rezultatu 1:1, no ovaj to nije baš lijepo podnio i ponašao se drsko prilikom izlaska iz igre.

Večeras od 20 sati Portugalci igraju meč osmine finala protiv Švicarske, a na konferenciji za medije u ponedjeljak Santosa su pitali o tom incidentu.

'Jesam li vidio Cristiana Ronalda kako je bio nervozan kada je zamijenjen? Da. Sviđa li mi se to? Ne, nikako. Ali ti se problemi rješavaju iza zatvorenih vrata. Zapravo, to je već riješeno. Stavili smo točku na ovaj problem i sad smo potpuno fokusirani na utakmicu s Južnom Korejom', rekao je Fernando Santos.

Zatim je uslijedilo pitanje o tome hoće li će Ronaldo biti u početnih 11 protiv Švicarske, no Santos je izbjegao odgovor na to pitanje.

'Objavim prvih 11 tek kada dođemo na stadion, u svlačionici, uvijek je tako bilo', kazao je Santos.

  • +5
Cristiano Ronaldo, SP u nogometu, Portugal-Južna Koreja, ljutit napušta teren Izvor: Profimedia / Autor: Kieran McManus / Shutterstock Editorial / Profimedia

>> Cristiano Ronaldo poludio kad je napuštao teren, ljutito je gestikulirao i glasno se svađao, a sad je otkriveno što se stvarno dogodilo

I sam Ronaldo je nakon utakmice kazao da nije bilo napetosti s izbornikom, te se čini kako je ipak sve riješeno.

'Dok sam izlazio s terena, korejski igrač mi je rekao da se ubrzam, a ja sam mu na to odgovorio da začepi. Nema on takvu moć, ne može mi on to govoriti', kazao je Ronaldo odmah nakon utakmice, a korejski igrač koji ga je tako izbacio iz takta bio je napadač Cho Gue-sung.

Portugalci osminu finala večeras igraju protiv Švicarske od 20 sati, a ako prođu u četvrtfinalu ih čeka bolji iz susreta Maroka i Španjolske.

  • +22
Južna Koreja - Portugal, SP u nogometu, 2.12.2022. Izvor: EPA / Autor: RUNGROJ YONGRIT
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal