slavni veznjak iskreno

Legendarni Paul Scholes otkrio što zapravo misli o Luki Modriću, a njegove riječi će snažno odjeknuti nogometnim svijetom

15.05.2020 u 08:14

Bionic
Reading

Paul Scholes je na gostovanju u podcastu Robbieja Savagea rekao kako se nada da je barem malo igrao kao Luka Modrić

Paul Scholes je jedan od najboljih veznjaka u povijesti nogometa. Cijelu svoju karijeru je proveo u Manchester Unitedu za koji je u 709 utakmica zabio 152 gola i upisao 73 asistencije. Nakon igračke karijere posvetio se onoj trenerskoj pa je najprije radio kao pomoćnik u mlađim kategorijama Uniteda, a potom i kao pomoćnik u prvoj ekipi.

Od 2014. godine je vlasnik kluba Salford iz svojeg rodnog mjesta, a kao trener je samostalno vodio i Oldham Athletic. Scholes je još kao igrač bio podalje od medija i njegovo se ime nikada nije razvlačilo po žutim stranicama niti je ikada bio u središtu nekog skandala.

Kada je o Scholesu riječ, svi ga pamte isključivo po nogometu. Nedavno ga se sjetio i Robbie Savage koji ga je ugostio u svojem podcastu. Nije tajna da Scholes jako voli Luku Modrića, a ni ovoga puta nije propustio spomenuti hrvatskog kapetana i to tako da je sebe usporedio s Lukom.

'Volim si misliti da sam možda igrao barem malo kao Luka Modrić. On je brži nego što sam ja bio i bolje od mene prolazi suparnike, ali kada ga gledam vidim neke sličnosti sa mnom. Na primjer, imamo sličnu kontrolu lopte i igre', rekao je legendarni Scholes, a ako se on nada da je barem malo kao Modrić, onda znači da je Luka jedan od najboljih koji su ikada igrali nogomet.