senzacija na poljudu

Legendarni hrvatski reprezentativac uskoro preuzima jednu od važnih funkcija u Hajduku?

23.11.2019 u 12:22

Bionic
Reading

Čelnici 'bilih' pokušavaju se pojačati na rukovodećim pozicijama te intenzivno tragaju za novim sportskim direktorom, ali i šefom cijelog nogometnog sektora u klubu. Čini se kako je predsjednik Marin Brbić pronašao pravog kandidata

Čini se kako je dolazak Marija Stanića u Hajduk samo pitanje dana. Naime, u petak su se u Zagrebu sastali predsjednik 'bilih' Marin Brbić i proslavljeni hrvatski reprezentativac.

Mario Stanić je pred vratima Hajduka bio još u rujnu prošle godine, trebao je zajedno s Igorom Tudorom ući u klub i preuzeti mjesto šefa struke, dok bi se Tudor vratio na mjesto trenera 'bilih'. Ali, donose Sportske novosti, tadašnji predsjednik Huljaj u zadnji je trenutak odustao od angažmana Tudora, a shodno tome propao je i angažman Stanića u ulozi šefa struke.

  • +34
Dinamo - Hajduk, 22.11.2019., 16. kolo Hrvatski Telekom Prve lige Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Sada, nakon nešto više od godinu dana kasnije, Hajduk ima dva ispražnjena mjesta, ona sportskog direktora i dopredsjednika. Dok je uloga Jakobušića ionako promovirana tek dolaskom sposobnog Dubrovčanina i ne mora značiti da će Hajduk u bliskoj budućnosti ponovno imati dopredsjednika, ali u struci se sigurno traže kvalitetna rješenja.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Vimeo

Mario Stanić sportski direktor ili šef nogometnog sektora? To su funkcije na kojima bi brončani sa SP-a u Francuskoj 1998. godine mogao najviše pružiti Hajduku. Stoga se čini kako zagrebački razgovor Stanića i Brbića nije bio samo puka slučajnost. Nešto se 'kuha'...