braco unio novine

Legendarni Bosanac o odluci koja je rastužila Ancelottija ali oduševila njegovu ženu

18.08.2017 u 21:15

Bionic
Reading

Bayern je u petak otvorio novu sezonu u Bundesligi. Bavrskom divu s druge je strane stajao Bayer iz Leverkusena, ali uoči dvoboja puno se više pisalo o novitetu kojeg je uveo Hasan Salihamidžić

Proslavljeni bivši bosansko-hercegovački nogometaš Hasan Salihamidžić u petak je debitirao u ulozi sportskog direktora bavarskog diva, minhenskog Bayerna.

  • +8
Polufinale Njemačkog kupa; Bayern - Borussia D. Izvor: Reuters / Autor: Michael Dalder

'Zasad sve ide kako treba. Ako se pojave poteškoće, mi ćemo intervenirati. Ako se pojave problemi, nastojat ćemo ih kroz razgovore otkloniti. Gotovo svakodnevno komuniciram s Rummeniggeom, koji mi dosta pomaže. Unutar kluba je sve dobro posloženo, ali uvijek treba ići u korak s vremenom', rekao je Salihamidžić za njemački Sky.

Zanimljivo, Salihamidžićevim dolaskom stigle su i neke novine u klub. Pa je tako, recimo, zabranio pušenje unutar klupskih prostorija i svlačionica. A jedan od okrojelih pušača je talijanski stručnjak Carlo Ancelotti (58) koji je 18 godina stariji od popularnog Brace.

 'Carlo je profesionalac i prihvatio je to bez problema. Pitao sam ga da li bi to bio problem za njega, a on je rekao da ne bi', pojasnio je Salihamidžić.

Na istu temu govorio je i Talijan.

'To je dobro za moje zdravlje, a moja je žena oduševljena', kratko je, vjerojatno i s dozom ironije, rekao simpatični Ancelotti.