prozivke nakon ispadanja

Legenda 'stare dame' brutalnim je izjavama pokopala Cristiana Ronalda: Izdao je Juventus!

11.03.2021 u 17:34

Bionic
Reading

Nogometaši Juventusa ispali su u osmini finala Lige prvaka iako su u uzvratnom susretu u Torinu nakon produžetka pobijedili Porto 3:2. No, to nije bilo dovoljno 'staroj dami' za prolazak u četvrtfinale, a nakon svega u medijima je krenula lavina optužbi i kritika prema najvećim zvijezdama Juventusa. Prvi se na udaru našao Cristiano Ronaldo...

Cristiano Ronaldo najveća je zvijezda i najskuplji igrač Juventusa. No, Portugalac se našao na meti kritika nakon ispadanja u osmini finala Lige prvaka.

Svi su složni kako je baš Ronaldo najveći tragičar susreta s Portom. Naime, Portugalac je u 115. minuti utakmice 'skrivio' gol za 2:2 nakon što je u živom zidu, nakon slobodnjaka Sergija Oliveire, skočio i okrenuo leđa lopti. I ta je lopta prošla baš ispod njegovih nogu i završila u golu Juventusa.

Portugalac je 'pribijen za zid srama', nema tko nije kritizirao njegov 'kukavički' stav u živom zidu, a najdalje je otišao Alessandro del Piero (46). Legenda Juventusa nije imala nimalo popusta za Ronalda i njegove suigrače. Dapače, nogometaš koji je dres 'stare dame' nosio čak 19 sezona u kojima je odigrao 705 utakmica i zabio 290 golova nije imao ni trunke milosti.

'Cristiano Ronaldo je tim potezom izdao Juventus!', kazao je Del Piero i nastavio:

'Istina, nije Ronaldo bio jedini, ali on ima odgovornost kao najbolji igrač i vođa momčadi da bolje reagira u takvim situacijama i da momčad uz njega bude bolja.'

  • +9
Juventus - Porto Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Del Pieru, koji je s Juventusom među ostalim osvojio šest naslova prvaka te Ligu prvaka 1996. godine, nije bilo jasno kako je 'stara dama' kiksala u utorak navečer.

'Pa Juventus je sat vremena imao igrača više! Cijela je momčad premalo napravila u napadu kad je imala brojčanu prednost na terenu... A Porto ih je samo čekao i iskoristio je svoje prilike', zaključio je Alessandro del Piero.