frka u torinu

Andrea Pirlo se oglasio nakon šokantnog poraza i ispadanja Juventusa iz Lige prvaka; znači li ovo da Igor Tudor ostaje bez posla?

10.03.2021 u 09:03

Bionic
Reading

Juventus je pobijedio Porto 3:2 u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali to nije bilo dovoljno i 'stara dama' se oprostila od najelitnijeg nogometnog natjecanja ove sezone. I tek sada počinju problemi u Torinu, Juve ne igra dobro, upitno je i hoće li obraniti naslov prvaka Italije te se trener Andrea Pirlo našao na žestokom udaru kritičara

Navijači 'stare dame' već du duže vrijeme bijesni zbog očajnih igara i loših rezultata ove sezone, većina njih u trenutku nakon što je Juve ispao iz Lige prvaka ne bi imala ništa protiv da trener Andrea Pirlo sa svojim suradnicima odmah napusti klub!

Već se ranije nagađalo kako Pirlo više nema podršku čelnih ljudi kluba, nitko nije zadovoljan kako se razvija ove sezona, a sad je Juve ispao i iz Lige prvaka. Posao mu je ozbiljno ugrožen, a time je u velikim problemima i Igor Tudor koji je najbliži Pirlov pomoćnik na klupi 'stare dame'. Nezadovoljstvo je veliko, dečke čekaju teški dani, treba 'preživjeti' sve udarce koji će tek uslijediti.

Odmah nakon utakmice s Portom i ispadanja iz Lige prvaka talijanski su novinari Pirla pitali o mogućem odlasku iz Juventusa.

  • +9
Juventus - Porto Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

'Pozvan sam u Juventus kako bismo započeli novi projekt za budućnost, a to će trajati nekoliko godina', kazao je Andrea Pirlo i glasno dodao:

'Nastavljam sa poslom!'

Juventus se sada može u potpunosti posvetiti prvenstvu, na ljestvici Serie A drži treće mjesto s deset bodova manje od vodećeg Intera.

'Trebat će nam nekoliko dana da 'probavimo' ovu utakmicu, ali nakon toga moramo u svaku utakmicu ući s pravim stavom. Tek je ožujak i imamo dovoljno vremena da se popnemo na vrh ljestvice Serie A', zaključio je Andrea Pirlo.