GLAVNA META

Jedna rečenica u uglednim novinama pogodit će Cristiana Ronalda; za Portugalca bi bilo najbolje da ne prati ogorčene talijanske medije

11.03.2021 u 06:35

Bionic
Reading

Juventus se u utorak oprostio od Lige prvaka, a mnogo je onih koji su prst krivnje uperili prema najskupljoj zvijezdi talijanskog prvaka Cristianu Ronaldu

Portugalac je stigao u talijanskog velikana prije tri sezone kako bi im donio toliko željeni trofej s velikim ušima, ali Juventus nije došao ni blizu Lige prvaka koju je zadnji puta osvojio 1996.

Ronaldo je zakazao u dvoboju s Portom te je sve više onih koji smatraju da se najtrofejniji klub s Apeninskog poluotoka podređuje Ronaldu umjesto da je obrnuto. Da nije tako, već bi mu odavno uzeli i pravo da izvodi slobodnjake, jer iz njih Ronaldo ne bi zatresao mrežu ni da je ispred samo prazan gol.

Trener Andrea Pirlo ne može ni progurati svoj sustav kada mu se u njega ne uklapa Portugalac, ali on mora igrati, ipak je magnet za sponozore, a ima i godišnju plaću od 31 milijun eura, koja s porezima i ostalim taksama košta talijanski klub po sezoni oko 80-85 milijuna eura.

  • +9
Juventus - Porto Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO

Rezultat pati, Ronaldo doduše zabija u prvenstvu, ali tamo je Juventus bio nadmoćan prije njegovog dolaska, a sada više nije najbolji ni u domaćoj ligi. I zato je puno 'glasova' koji traže da se Juventus riješi Ronalda kojem ugovor traje do ljeta 2022.

Nakon ispadanja iz Lige prvaka talijanski mediji nisu štedjeli Ronalda kojem nije bilo prvi puta da je bio strano tijelo na terenu, a najdalje je otišao ugledni Corriere dello Sport koji se nije suzdržao te je napisao: 'Staru damu je izdao Ronaldo'.

Za Portugalca je bolje da sljedećih dana ne prati talijanske medije...