MABBUTT HVALI

Legenda 'spursa': Luka je svijetli primjer, za razliku od Teveza

26.10.2011 u 13:34

Bionic
Reading

Bivši kapetan Tottenhama Gary Mabbutt usporedio je ponašanje Carlosa Teveza i Luke Modrića tvrdeći da je hrvatski reprezentativac svijetli primjer profesionalnog ponašanja, za razliku od argentinskog nogometaša

Posljednjih tjedana svjetsku javnost zabavlja priča Carlosa Teveza koji je odbio ući s klupe za svoj Manchester City i tako je opalio pljusku klubu, ali i svom treneru. Za razliku od Argentinca, Luka Modrić kojeg Tottenham ni na njegovo inzistiranje nije želio prodati Chelseaju, uzor je profesionalnog ponašanja, smatra bivši kapetan momčadi s White Hart Lanea Gary Mabbutt.

'Ponašanje Teveza je sramota. Svi mi vezani uz nogomet susretali smo se igračima koji su bili nezadovoljni, no ovo kako se ponaša Tevez je grozno. Imali smo ovog ljeta sličnu situaciju u Tottenhamu kada Luka Modrić unatoč mnogim spekulacijama ipak nije prodan u Chelsea. I što se dogodilo? Predsjednik Tottenhama je jasno kazao da Modrić neće biti prodan, a Luka je bez ljutnje zaigrao za klub i igra izvrsno. To je pravi stav', kazao je Mabbutt te nastavio.

'Nevjerojatno je da se igrač ne trudi kada ga klub dobro plaća, a još mi je nevjerojatnije da igrač kaže treneru da ne želi ući u igru. Zbog svih navijača, mora se otvoreno reći da je to jedna velika sramota', rekao je Mabbutt u razgovoru za Absolute Radio.