nije im potreban

Legenda Manchester Uniteda usprotivila se dolasku Marija Mandžukića u klub, a obrazložio je i zašto Hrvat nije dobar izbor

14.12.2019 u 10:28

Bionic
Reading

Dimitar Berbatov smatra da Manchester United ne treba dovoditi nove napadače jer bi to samo obeshrabrilo one koji su već u klubu, a talentirani su

Mario Mandžukić je na izlaznim vratima Juventusa ili bolje rečeno više ni nije član ekipe i jedino što ga još drži u klubu je papirologija, odnosno činjenica da prijelazni rok još nije počeo. Koliko Juve na njega računa pokazuje najbolje činjenica da nije bio pozvan ni na božićni domjenak kluba.

Jasno je već neko vrijeme da će donedavni hrvatski reprezentativac napustiti klub u siječnju, a kao jedna od izglednih destinacija za nastavak karijere spominjao se Manchester United. I dok ima puno onih koji bi rado Mandžu vidjeli u dresu engleskog velikana, ima i onih koji smatraju da hrvatski napadač Unitedu nije potreban.

Jedan od takvih je i bivši bugarski napadač Dimitar Berbatov koji je igrao za Manchester United. Bivša zvijezda kluba smatra da nije potrebno dovoditi nove napadače u klub na idućem prijelaznom roku.

'United ne bi trebao dovoditi napadača u siječnju zato što već imaju jako dobre igrače u napadačkoj liniji. Želim vidjeti Rashforda kako napreduje, veliki sam fan Anthonyja Martiala, a volio bih vidjeti i Masona Greenwooda u većoj ulozi na travnjaku. United ima talentirane napadače, a dolazak novog, bilo da se radi o talentiranom Haalandu ili iskusnom Mariju Mandžukiću, obeshrabrio bi mlade igrače u klubu', kaže Berbatov pa dodaje:

'Znam da postoje glasine oko Haalanda koji je tipični sidraš i drugačiji tip napadača od Rashforda i Martiala. Unitedu bi ponudio nešto novo, ali prelazak iz Austrije u Englesku bi bio jako veliki korak za njega pa u klubu moraju dobro razmisliti je li on pravi čovjek i kako bi se uklopio', kaže Berbatov.

Bivši bugarski reprezentativac ipak je izdvojio jedno ime za koje smatra da bi moglo pomoći klubu, ali taj transfer je u sferi gotovo nemogućeg.

'Bilo bi sjajno kada bi doveli Harryja Kanea. On ima sve, ali njegov dolazak se neće dogoditi', zaključio je Berbatov.