BEZ ZLE NAMJERE, ALI...

Legenda Liverpoola ovim izjavama je na nekin način opalila šamar Sergiju Ramosu: Jedino ako su zaista toliko očajni...

19.11.2020 u 21:53

Bionic
Reading

Liverpool bi u zimskom prijelaznom roku trebao potražiti pojačanje u zadnjoj liniji zbog brojnih ozljeda važnih braniča, a počelo se spominjati i ime Sergija Ramosa (34). Legenda 'Redsa' Steve Nicol (58) to ne smatra dobrom idejom...

Steve Nicol bio je dio pobjedničke momčadi Liverpoola 80-ih prošlog stoljeća, a igrao je i za škotsku reprezentaciju na SP-u 1986. Ovaj branič s engleskim velikanom osvojio je četiri prvenstva, tri FA kupa i jedan Kup prvaka te upisao 343 nastupa i dao 37 pogodaka.

Ovih dana komentirao je probleme s kojima se suoči trener Liverpoola Jürgen Klopp. Naime, Nijemac je zbog teške ozljede na dulje vrijeme ostao bez najvažnijeg stopera Virgila van Dijka, a zdravstveno stanje nije bajno ni s drugim braničem Joe Gomezom.

Zato bivši nogometaš poručuje svojem nekadašnjem klubu da mu je u siječnju potrebno pojačanje na poziciji središnjeg braniča, ali ne bilo kakvo. Liverpoolu su predloženi Dayot Upamecano (RB Leipzig) i Kalidou Koulibaly (Napoli), a u kombinacijama je čak i Sergio Ramos (Real).

  • +11
FC Valencia - Real Madrid, 8.11.2020. Izvor: EPA / Autor: Kai Foersterling

'Gledajte, ako Virgil van Dijk ima dulju stanku, ako se Joe Gomez muči, radije bi se odlučili za nekoga poput Upamecana s 22 godine, za nekoga koga ćete imati desetljeće. Ako ga ne uspijete dobiti, onda se počnete spuštati niz popis', rekao je Nicol te dodao:

'Jasno je da želite mlađeg igrača koji će biti tamo neko vrijeme. Osim ako niste zaista očajni. Ako bi dobili Ramosa, bilo bi to samo na nekoliko sezona. Mislim da je malo na izmaku iako to ne bi bilo najgore potpisivanje ikad, on bi odradio posao. No čak je i danas ozlijeđen.'