Tonči Gabrić

Legenda Hajduka navijače PAOK-a nazvao najluđima u Grčkoj; evo što prognozira Dinamu

14.03.2024 u 10:22

Bionic
Reading

Uoči uzvratne utakmice osmine finala Konferencijske lige između PAOK-a i Dinama (18.45 sati, Arenasport 1) zanimljivo je bilo čuti legendarnog golmana Tončija Gabrića

Dinamo je u Solun na uzvratnu utakmicu otišao s dva gola prednosti, ali isto tako svi igrači Modrih znaju kakva ih paklena atmosfera čeka na stadionu Toumba.

To jako dobro zna legendarni golman Tonči Gabrić, bivši igrač Hajduka koji je prije 30-ak godina branio za PAOK.

'Kakva atmosfera čeka dinamovce? Nemoguća!', kazao je 62-godišnji Tonči Gabrić – koji je branio za PAOK od 1991. do 1993. godine - za Sportklub.

Prisjetio se i tko je najzaslužniji što je napravio transfer u PAOK.

'Doveo me Ćiro Blažević i bio sam tada prvi hrvatski igrač u tom klubu. Sjećam se da smo prve sezone odmah igrali finale kupa nakon što smo u polufinalu izbacili AEK, što je bila velika stvar jer je tada AEK bio moćan s Bajevićem. Ipak, u finalu smo izgubili od Olympiakosa', dodao je Gabrić.

U razgovoru se dotakao i igrača Dinama te što ih čeka na stadionu Toumba:

'Atmosfera je nemoguća. AEK također ima lude navijače, ali po meni su PAOK-ovi najluđi u Grčkoj. Pričao mi je i Igor Tudor o tom ludilu, da to nikad nije doživio. On je bio dolje trener', ispričao je Gabrić koji se - nakon što je pogledao prvu utakmicu - poigrao i prognoze:

'Dinamo je odigrao ponajbolju utakmicu u zadnje vrijeme i mislim da će obraniti tu prednost svojim iskustvom.'

Cijeli razgovor pročitajte OVDJE.

  • +6
Dinamov trening u Solunu uoči utakmice protiv PAOK-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL