AJMOOOOO

Ovo je Dinamovih 11 za slavlje u Solunu; Jakirović kalkulira s jednom pozicijom

14.03.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Za razliku od PAOK-a koji prošlog tjedna nije trenirao u Zagrebu, Dinamo je svoju mogućnost iskoristio kako bi osjetio teren na kultnom stadionu Toumba. Modri su u Solun, na uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige (18.45 sati, Arenasport 1, MAXtv) stigli s prednošću 2:0

Dinamov trener Sergej Jakirović ne može računati na ozlijeđenog Marka Bulata, ali se oporavio Japanac Takuyo Ogiwara. Podsjetimo, neće biti ni Arijana Ademija, Ronaela Pierrea-Gabriela i Frana Brodića, koji nisu prijavljeni za nastup u Konferencijskoj ligi.

Prema vijestima koje stižu iz Soluna, neće biti previše promjena u Dinamovom sastavu. Čak je i trener Jakirović najavio eventualno jednu.

'Svi smo spremni, Bulat je ostao u Zagrebu, roster je isti kao i za prvu utakmicu. Mi smo standardizirali sastav, imamo još jednu dvojbu koju ćemo razriješiti nakon posljednjeg treninga. Vidjet ćemo hoćemo li krenuti s istim snagama ili ćemo napraviti promjenu'.

A prema ono što viđamo posljednjih tjedana, dojma smo da je dilema na lijevom krilu, odnosno hoće li potentniji, agresivniji i učinkovitiji Gabriel Vidović istisnuti Arbera Hoxhu? Doduše, Vidović se pokazao i kao sjajno rješenje s klupe, što bi moglo značiti da Dinamov trener dvoji između Špikića i Kaneka na desnom boku.

Prema tome, na vratima bi trebao biti Ivan Nevistić, u posljednjoj liniji Stefan Ristovski, Maxime Bernauer, Kevin Theophile-Catherine i Mauro Perković, u vezi Josip Mišić, Petar Sučić i Martin Baturina, na krilima Dario Špikić ili Takuro Kaneko, te Gabriel Vidović ili Arber Hoxha, a u vrhu napada Bruno Petković.

  • +6
Dinamov trening u Solunu uoči utakmice protiv PAOK-a Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
  • +72
Dinamo - PAOK Solun (prva utakmica 1/8 finala Konferencijske lige) Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL