drama u NBA-u

LeBron hitno prevezen u bolnicu, a pretrage su pokazele o kakvoj se ozljedi radi; Lakersi sumnjaju da nije slučajno, a oglasio se i sami James

21.03.2021 u 13:14

Bionic
Reading

LeBron James ozlijedio je gležanj na utakmici protiv Atlanta Hawksa, a sada su stigli i nalazi magnetske rezonance

Najbolji košarkaš na svijetu LeBron James sinoć je odšepao s terena u utakmici LA Lakersa i Atlatna Hawksa. Solomon Hill mu je u jednom trenutku pao na nogu i iskrenuo mu desni gležanj. Iako je pokušao nastaviti, bol je bila prejaka pa je morao napustiti teren.

James je ekspresno prevezen u bolnicu gdje je obavio detaljne pretrage. Srećom, magnetska rezonanca je pokazala da ozljeda nije teže prirode i da je gležanj samo istegnut, ali Jamesu sada slijedi oporavak od nekoliko tjedana.

'Ništa me ne ljuti i ne žalosti više nego to kad ne mogu pomoći suigračima. Trenutno me boli i iznutra i izvana. Sada krećem u oporavak. Uskoro se vraćam kao da nikada nisam ni otišao', poručio je LeBron putem Twittera.

James je u cijeloj karijeri, u 17 i pol sezona, imao tek jednu ozbiljniju ozljedu i to u prvoj sezoni u Lakersima. Sada će s terena izbivati nekoliko tjedana, a Lakersi smatraju da ova ozlijeda nije slučajna i pozivaju NBA ligu da pokrene istragu.

'Mislimo da ovo nije bio košarkaški potez. Hill je do lopte mogao samo preko njegove noge. Kaže da ga nije htio ozlijediti, ali to bi trebalo istražiti', rekao je nakon utakmice cantar Montrezl Harrell.

Ozlijeda Jamesa posebno je pogodila Lakerse jer im je već neko vrijeme ozlijeđena i druga megazvijezda Anthony Davis pa su pred njima teški dani. James je pak odlučio putovati s momčadi u Phoenix gdje igraju protiv Sunsa iako neće moći igrati.