VEČERAS U ZAGREBU

Leandro Cufre sutra potpisuje za Dinamo

17.08.2009 u 12:08

Bionic
Reading

Argentinski lijevi bočni igrač Leandro Cufre nakon opsežnih je pregovora pristao pristupiti hrvatskom nogometnom prvaku i u utorak će u Maksimiru i službeno potpisati ugovor s Dinamom

Iskusni argentinski branič ishodio je papire iz svog argentinskog kluba i u ponedjeljak popodne sletjet će u zagrebačku zračnu luku. U Dinamu su potpisivanje najavili za utorak u 13 sati, a prije protokolarnog dijela nije se moglo saznati ni na koji će period Argentinac obećati svoju vjernost.

Ostaje podsjetiti da je Cufre tridesetogodišnjak koji već sedam godina kruh zarađuje u Europi. Četiri godine igrao je za Romu, s kojom je upisao 124 nastupa u Serie A, da bi protekle tri godine igrao za Monaco i Herthu. U tim klubovima upisao je okruglih 100 ligaških nastupa. Za najbolju reprezentaciju Argentine ima četiri nastupa.

Cufre će već u Zadru moći debitirati u plavom dresu, no europske dvoboje protiv Heartsa gledat će s tribine. Došao je prekasno da bi ga se moglo registrirati za posljednje pretkolo Europske lige, stoga je Kruno Jurčić prvi dvoboj, u četvrtak na Maksmiru, odlučio započeti s Carlosom na toj poziciji.