DRAMA U HAJDUKU

Lazio želi dovesti Edoarda Reju - odmah

08.02.2010 u 21:28

Bionic
Reading

Hajdukov trener Edoardo Reja pregovara s Laziom, koji Hajduku nudi pet stotina tisuća eura za otkup Rejinog ugovora, a samome treneru trostruko veću plaću od one koju je imao u Hajduku

Vijest je iznenadila čelnike 'bijelih' koji su se hitno sastali na Poljudu, a svoj dolazak na Brač najavili su prvi čovjek struke Ivica Šurjak i predsjednik Joško Svaguša. Nije tajna da bi oni željeli zadržati Reju na Poljudu, no pitanje je koliko je to izgledno jer su u kombinacijama za upražnjenno mjesto trenera Lazija ostala samo dva imena, Edoardo Reja i Marcello Lippi.

Predsjednik Lazija Claudio Lottito otvoreno je pozvao Reju da dođe u Rim, no Reja je ipak čovjek koji poštuje riječ i ugovor pa je o odluci odlučio razmisliti. No u prilog mu ide (ne)ispunjenje želja čelnika Hajduka, koji su mu obećavali igračku pomoć, a na Poljud od pojačanja nije stigao nitko.

'Još uvijek pregovaram s Laziom. Situacija nije jednostavna jer još postoje problemi koje bih trebao riješiti. Ništa se neće znati večeras. Budite strpljivi do sutra ujutro', rekao je Edoardo Reja.