ČISTKA U ZAGREBU

Lazarov pred odlaskom, Balić upitan

Bionic
Reading

Rukometni klub Zagreb ima skup kadar, ali do novca se sve teže dolazi. Nije tajna da sponzori otkazuju, pa ne čudi što u hrvatskom prvaku spremaju čistku

Na kraju sezone najvjerojatnije će sedam do devet igrača napustiti momčad RK Zagreba. Vise Džomba, Lazarov, Škof, Špoljarić, Vukić… Potvrdio je to i prvi operativac kluba Zoran Gobac.

'Oni koji su nezadovoljni, koji su preskupi i oni koji neće htjeti raditi morat će ići. Sa svima ćemo razgovarati, ugovore moramo dovesti pod normalu, jer ćemo sljedeće sezone imati 20 posto manje novca', rekao je Gobac za SN, a u sastavu zagrebaša ne vidi ni najefikasnijeg igrača Lazarova.

'Evidentno je da između Balića i Lazarova ne funkcionira u igri i jedan od njih će morati otići, jer su oni naša dva najskuplja igrača. Objektivno, zasad je bliže odlasku Lazarov, ali morat ćemo riješiti situaciju i s Balićem, jer moramo vidjeti hoćemo li zatvoriti financijske obveze za sezonu', završio je Gobac, nekim čudom uvjeren da će imati bolju momčad nego ove sezone.