NE KUPUJE SAMO REAL

Laporta želi vratiti Fabregasa u Barcu

03.07.2009 u 10:27

Bionic
Reading

Aktualni europski i španjolski prvak Barcelona, napokon je reagirao na brojne kupnje najvećeg suparnika - Reala. Naime, predsjednik Joan Laporta izjavio je da želi dovesti Španjolca Cesca Fabregasa, sjajnog veznjaka Arsenala, koji je u Englesku otišao iz mlađih kategorija Barcelone

Barcelonin predsjednik Joan Laporta potvrdio je da se u klubu s Nou Campa razmišlja o dovođenju Cesca Fabregasa. Ako se taj transfer realizira, bio bi to prvi odgovor na brojna Realova dovođenja izvrsnih (i skupocjenih) pojačanja.
Inače, Cesc Fabregas već kao dijete bio je član Barcelone, ali je 2003. iz juniorske ekipe preselio na Otok, u redove Arsenala.

Laporta je rekao da je i Fabregas izrazio želju za povratkom u bivši klub.

'Cesc Fabregas u sebi nosi Barcelonine DNK stanice i znamo da želi zaigrati za nas. Nama bi to također značilo jer je riječ o izvrsnu igraču', rekao je Laporta za radiopostaju Cadena Cope.

'U ovom trenutku Cesc je glavni igrač Arsenala i izuzetno bitan igrač za njih. Ali Cesca bi htio i ja, i trener Pep Guardiola i sportski direktor Txiki Begiristain. Naravno, ne želimo ugroziti naše dobre odnose s Arsenalom, ali u svakom slučaju razgovarat ćemo s njihovim ljudima', rekao je Laporta.