VIJESTI S KANTRIDE

Landeka produžio do 2011, nova humanitarna akcija

28.04.2009 u 15:10

Bionic
Reading

Veznjak Davor Landeka produžio je ugovor s riječkim prvoligašem, u srijedu se u Rovinjskom selu igra humanitarna utakmica, a iz Udruge HNL je stigla obavijest da će se derbi 30. kola s Hajdukom naći u televizijskom prijenosu

Davor Landeka produžio je ugovor s Rijekom do ljeta 2011. godine. Vrijedni 24-godišnji veznjak svojim je poštenjem i bespoštednom borbom postao ljubimac riječke publike. Karijeru je započeo u Posušju, zatim je u Dinamu igrao u mlađim kategorijama, a nakon toga otišao je na posudbu u Zrinjski. Poslije pet godina provedenih u Mostaru te osvojenog prvenstva i kupa došao je u Rijeku.

Ove sezone je unatoč ozljedama ramena odigrao 25 utakmica.

Treba spomenuti i novu humanitarnu akciju Rijeke. U srijedu, 29. travnja, poslije odrađenog jutarnjeg treninga te zajedničkog ručka momčad s Kantride krenut će za Rovinjsko selo gdje će odigrati humanitarnu utakmicu s NK Mladosti. Sav prihod od ulaznica bit će uplaćen na žiro račun za pomoć bolesnoj djeci obitelji Jurić iz Rovinjskog sela. Susret se igra u 18 sati.

Iz Udruge HNL su potvrdili ono što se i očekivalo. Jadranski derbi Rijeke i Hajduka koji je na rasporedu u nedjelju, 10. svibnja, igrat će se u večernjem terminu, uz izravni prijenos na HTV 2 s početkom u 20.15 sati.