RADOZNALA ZVIJEZDA

Kylian Mbappe najviše se raspituje o jednoj ligi; tu informaciju s novinarima podijelio je trener PSG-a te izazvao paniku među navijačima pariškog kluba

28.04.2021 u 10:01

Bionic
Reading

Napadač PSG-a Kylian Mbappe (22) raspitivao se o životu izvan Francuske što je medijima otkrio trener pariške momčadi Mauricio Pochettino

Ima li razloga za paniku na Parku prinčeva? Kylian Mbappe još nije produžio ugovor s francuskim prvakom koji mu istječe u ljeto 2002., a mladi golgeter raspituje se o engleskom Premiershipu.

Tu informaciju novinarima je dao Mauricio Pochettino, sadašnji trener pariškog kluba koji je s Mbappeom stvorio prijateljski odnos te razgovore vode na tri jezika – španjolskom, francuskom i engleskom.

'Kylian voli nogomet, voli razgovarati o nogometu. Pita o Engleskoj - kakva je tamo igra, mentalitet i kultura', rekao je Pochettino za Guardian te dodao:

'Ima samo 22 godine, ali vrlo je zreo, siguran u svoj talent i otvoren. Može govoriti francuski, ali i savršeno engleski i španjolski. S njim razgovaram na engleskom i španjolskom, više engleskom nego španjolskom. Rekao sam mu neki dan: ‘Moram vježbati francuski s tobom, da se usavršavam’, a on je rekao: ‘Naravno, ali bolje je da pričam na engleskom.’ Voli vježbati različite jezike.'

  • +21
PSG - Bayern Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Francuski napadač stalno se povezuje s Real Madridom, ali i s engleskim klubovima Manchester Cityjem, Manchester Unitedom i Liverpoolom te sve dok ne potpiše novi ugovor nagađanja oko njegovog trtansfera neće prestati.

Njegovo odnos s Pochettinom te prijateljstvo sa suigračem Neymarom faktori su koji bi mogli ići u prilog PSG-u dok ga pokušavaju zadržati u Parizu.