odlazi ispod cijene?

Kylian Mbappe najavio ono čega se u PSG-u jako boje: Počele su me umarati kritike...

02.04.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Francuski nogometni reprezentativac i igrač PSG-a 22-godišnji Kylian Mbappe, ovog ljeta mogao bi, uz Norvežanina Erlinga Haalanda, biti najspominjaniji igrač u kontekstu mega-transfera

Sjajni i brzonogi francuski napadač Kylian Mbappe, iako su mu tek 22 godine, već par godina slovi za jednog od najperspektivnijih svjetskih nogometaša. Za svoje umijeće dobio je nagradu i na SP-u u Rusiji za najboljeg mladog igrača turnira, što mu je samo podiglo cijenu.

'Moja budućnost? Najvažnije je da se čovjek osjeća dobro tamo gdje je trenutno. Naravno, kada donesem odluku, to ću javno priopćiti', rekao je u srijedu nakon dvoboja na sarajevskoj Grbavici, gdje je Bosna i Hercegovina dočekala Francusku.

Naravno, bio je to odgovor na pitanje o njegovoj budućnosti, jer Mbappé još uvijek nije potpisao produženje ugovora s PSG-om, a koji istječe 2022. godine.

Vrlo brzo stigao je i nastavak.

'Počele su me umarati kritike. Posebno vam teško pada kada igrate u domovini i pritom dajete sve od sebe za reprezentaciju. Dođe trenutak kada se umorite od svega'.

Iz toga su francuski novinari zaključili da bi Mbappe vrlo brzo mogao dići sidro i otići iz PSG-a.

Le Parisien piše kako PSG gubi strpljenje, jer pregovori oko novog ugovora traju mjesecima i stoga PSG razmatra njegovu prodaju ovoga ljeta. PSG u tom slučaju ne bi zaradio novac koji je planirao Mbappeovom prodajom, a to je puno više od 180 milijuna eura.

Tko će htjeti dovesti brzonogog ofenzivca morat će PSG-u uplatiti između 120 i 150 milijuna eura, smatraju Francuzi.

Kao najizglednije buduće destinacije spominju se madridski Real, ali i Manchester City.