NE BOJI IH SE

Kukoč odgovorio HNS-u: Ja sam dva koraka ispred vas!

29.12.2014 u 16:33

Bionic
Reading

Nakon što je u već nekoliko navrata izražavao svoje negativno stajalište o čelnim ljudima Hrvatskog nogometnog savzea, pa čak i samog izbornika Nike Kovača, lijevi bočni sofisjog CSKA na nedavnom humanitarnom turniru u Splitu odjenuo je majicu s grbom HNS-a a preko kojeg piše Mafija te Gotovo je, gotovo je

Zbog tih napisa u Hrvatskom nogometnom savezu odlučili su pokrenuti disciplinski postupak protiv igrača koji trenutno igra u Bugarskoj, s velikom tendecijom da karijeru nastavi u Ukrajini, točnije kijevskom Dinamu.

Međutim, Kukoč se HNS-ove prijetnje ne boji te im je preko svog Facebook profila poručio:

Ovi iz HNS se nastavljaju i dalje sramotiti. Zbog toga što ovaj znak SLIČI na znak HNS ne mogu nikoga pozvati na disciplinsku. Da je znak ISTI, onda bi imali pravnog temelja. Ali se na znaku nigdje ne vidi oznaka HNS-a pa bi i obični odvjetnik-pripravnik bez problema odbranio Kukoča. U pravu nema 'mislim', 'čini mi se', 'slično', nego čista situacija. A ovaj znak na majici se svakako može protumačiti ali on nema veze sa znakom HNS osim sličnosti. Gdje su boje (crvene i bijele) koje označavaju hrvatski grb? Gdje je naziv HNS? Ništa od ovog nema pa nema ni pravnog temelja za pokretanje disciplinskog postupka.

Ja sam dva koraka uvijek ispred vas!

Naravno, ispod ovog posta pojavili su se i zanimljivi komenatri. Naravno, kao podrška Kukoču, a prenosimo dva.

'Iduća tri turnira igraju se bez publike', te 'Reci in na sudu da si ima curu po imenu Maria i da si joj poručia... Gotovo je, gotovo'.