'RUKE KAO KOD CURICE'

Kubanski monstrum ne može obuzdati jezičinu

15.01.2013 u 15:46

Bionic
Reading

Hector Lombard prije samo nekoliko je dana dobio meč protiv Yushina Okamija na UFC-ovoj priredbi koja će se početkom ožujka održati u Japanu u Saitami, gdje će nakon sedam godina ponovno nastupiti i Wanderlei Silva, prvi put nakon teškog nokauta koji mu je tada nanio Mirko Filipović

Lombard svejedno nije potpuno zadovoljan i još uvijek se nada da može dobiti meč protiv Michaela Bispinga, kojeg sad očekuje okršaj protiv Vitora Belforta te zatim u slučaju pobjede napad na titulu prvaka u srednjoj kategoriji protiv Andersona Silve.

'Zaista želim tu borbu, ali nisam siguran da će se dogoditi. On je jedan od onih boraca koji puno pričaju, kaže da bi mi bile potrebne ljestve da bih se borio s njim. Hajmo vidjeti je li zaista tako', rekao je Hector.

MMA fanovi poprilično su se zabavili ne tako davnom Lombardovom izjavom da Bisping ima najmanje ruke koje je on vidio kod nekog borca.

'Stisnuo sam mu ruku i znam da ga je boljelo, a onda je on počeo pričati kako sam ja nizak. No, u jedno sam siguran, on ima najmanje ruke koje sam ja ikad vidio, poput male curice!'