NOVI PRVAK?

Kubanski monstrum došao pokoriti UFC

25.04.2012 u 13:59

Bionic
Reading

UFC je pod svoje okrilje doveo još jednog fenomenalnog borca koji će pojačati konkurenciju u srednjoj kategoriji. Riječ je o kubanskom gladijatoru Hectoru Lombardu koji je dosad bio nedodirljiv u organizaciji Bellator

Odnos snaga u UFC-ovoj srednjoj kategoriji mogao bi se drastično promijeniti. Naime u društvo Andersona Silve, Chaela Sonnena, Dana Hendersona, Vitora Belforta i Michaela Bispinga stiže kubanski monstrum – Hector Lombard.

Ovaj 34-godišnji majstor džuda i džiju-džicua te razornog udarca potpisao je vjernost UFC-u, a njegov transfer potvrdio je i Bellatorov direktor Bjorn Rebney.

'Ovdje je bio veliki borac i nema sumnje kako će fantastičan biti i u UFC-u. Davno sam rekao kako je on najbolji borac na svijetu u srednjoj kategoriji i mislim kako će u kratkom vremenu osvojiti UFC-ovu titulu', poručio je Rebney.

'Mišićavko' Lombard u karijeri je imao 35 mečeva te je ostvario učinak od 31 pobjede te po dva poraza i neodlučena poraza. Posljednji meč izgubio je prije pet i pol godina (studeni 2006.), a otad nanizao 25 borbi u kojima je slavio 24 puta (jedna neodlučena).

Ovako udara Hector