JUNAK TRIBINA

Krstanović: Ovo je bio debi kakav nisam očekivao

13.07.2011 u 22:57

Bionic
Reading

Nakon uvjerljive pobjede nad Neftchijem, glavna zvijezda Dinama bio je Ivan Krstanović koji je u svom premijernom nastupu postigao dva gola

Dinamo se lako obračunao s Neftchijem u prvoj utakmici drugog pretkola Lige prvaka. Veliki doprinos dali su kapetan Badelj, ali i Ivan Krstanović koji je postigao dva gola.

'Ovo nisam očekivao, to je krasan debi. Ne znam što drugo reći. Nikad dosad nisam igrao pred ovolikim brojem gledatelja i ovo je za mene bilo posebno, pogotovo što me došli gledati i roditelji. Atmosfera je bila fantatična', kazao je Krstanović nakon utakmice.

Kapetan Badelj prvi je otvorio slavinu. Njegov pogodak u 37. minuti promijenio je tijek utakmice.

'Mislim da smo odradili dobru utakmicu. Bilo je teško na početku jer je bilo vruće. Uspjeli smo pokazati da ne moramo biti nervozni ako rano ne postignemo pogodak, a prije se znalo događati da postanemo nervozni. Još jednom bi zahvalio publici koja je stvorila krasnu atmosferu.'

I drugi igrači hvalili su atmosferu, ali se i požalili na vrućinu i sparinu koja je stiskala u prvom poluvremenu. No, u konačnici je najvažnija pobjeda.