pobjeda u puli

Krovinović briljirao kod Hajduka, a Lučić opet nije primio gol. Incident? Ni riječi!

27.11.2023 u 08:50

Bionic
Reading

Nakon što je Hajduk u Puli pobijedio Istru 1961 2:0, u sklopu 16. kola SuperSport HNL-a, igrači Bilih govorili su isključivo o igri. O incidentu navijača ni riječi...

U utakmici u kojoj su Hajduku u igri bili važna tri boda, kako bi zadržao vrh ljestvice, presudili su golovi Emira Sahitija (16) i Marka Livaje (90-11m). No, kad su na kraju utakmice igrači Hajduka došli pozdraviti navijače došlo je do incidenta.

>> Navijači Hajduka upali na teren, potukli se s redarima pa su intervenirali specijalci

Naime, nekoliko njih preskočilo je zaštitnu ogradu kako bi došli do svojih ljubimaca, ali je očekivano uslijedila itervencija redara te specijalne policije.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

No, ako se gleda samo sportski rezultat nogometaši Hajduka su osim nova tri boda još jednom utakmicu završili bez primljenog gola (pet od šest posljednjih utakmica, op.a.). Naravno, velike zasluge za to imagolman Ivan Lučić.

'Zaredali smo s nekoliko čistih mreža, kvalitetno se radi, dobro smo se posložili u defenzivi. Nije slučajno da se u dosta 'tzv. clean sheetova nije pucalo po golu. Jako težak teren, mislim da je danas pobijedila momčad koja je više dočekala druge lopte, dobro smo odgovorili na borbenost. Puno hvala svim navijačima koji nas podržavaju gdje god igramo u Hrvatskoj', kazao je nakon utakmice Ivan Lučić.

Tportal SPORT je i na WhatsAppu

Želite li pogledati VIDEO svih golova iz SuperSport HNL-a i Kupa te dobivati najvažnije vijesti iz sporta: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati

Nekoliko riječi nakon nove pobjede i nova tri boda rekao je i Filip Krovinović koji je značajno podigao formu i bio je jedan od boljih na terenu u Puli. Uostalom, upravo je u završnici utakmice Krovinović izborio jedanaesterac za potvrdu pobjede u 90. minuti (Hujber je igrao rukom nakon njegovog ubačaja).

'Bitna tri boda, čestitke momčadi i svima u Klubu. Idemo kući jako sretni i po novu pobjedu već u subotu. Mislim da smo kontrolirali cijelu utakmicu, upali smo možda u crnu rupu desetak minuta drugog poluvremena, ali to je normalno. Idemo biti još bolji, tome i težimo, na dobrom smo putu. Pobjeda je zaslužena, rezultat je mogao biti i veći, ali sretan sam što nismo opet primili gol. Trebamo nastaviti u ovom ritmu', kazao je Krovinović.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore
Kaos nakon utakmice Istra 1961 - Hajduk 26.11.2023. 4 Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Slobodna Dalmacija / Cropix