ZOV S OTOKA

Krenuo 'rat' za Mandžu: Stigla prva ponuda!

17.03.2014 u 16:58

Bionic
Reading

Mario Mandžukić postao je tema engleskih medija nakon što je 'iskopana' vijest kako je Chelsea poslao službenu ponudu Bayernu za hrvatskog reprezentativca. Vjerojatno se radi o 'ispitivanju snaga', no činjenica stoji kako Jose Mourinho želi u svojim redovima vidjeti Hrvata

Mario Mandžukić i ove sezone briljira u redovima minhenskog Bayerna. Trenutačno je prvi strijelac Bundeslige, a svaku priliku koju dobije od trenera Guardiole hrvatski reprezentativac maksimalno iskoristi.

No svi znamo kako na ljeto u Bayern dolazi Poljak Robert Lewandowski i mnogi mediji 'guraju' Mandžu prema izlaznim vratima Allianz Arene. Interes za Marija Mandžukića je ogroman i najveći europski klubovi stoje u redu, a kamo će najbolji hrvatski napadač ovog trenutka, još će se vidjeti.


Već duže vrijeme medijskim prostorom kruži priča kako je Chelsea, odnosno Jose Mourinho, zainteresiran za dovođenje hrvatskog napadača na Stamford Bridge, a sada je sve to potkrijepljeno pričom da je londonski klub poslao službenu ponudu Bayernu za Mandžukića!

Engleski mediji zasad šute o financijskoj strani ponude, no špekulira se kako bi cijeli posao mogao koštati između 20 i 25 milijuna eura. U svakom slučaju, nakon što je Mourinho vodio u Madridu jednog Hrvata, sada se smiješi prigoda da vodi još jednog.