SAD ILI NIKAD

Kramariću posljednja prilika u dresu Leicestera?

08.01.2016 u 18:13

Bionic
Reading

Trener Claudio Ranieri najavio je kako će protiv Tottenhama u nedjelju u FA kupu nastupiti Leicester City u 'kombiniranom' sastavu i to bi mogla biti posljednja prilika da ga Andrej Kramarić impresionira...

Mali klub u tajlandskom vlasništvu i dalje drži impresivno drugo mjesto u Premiershipu nakon 20 odigranih utakmica, a nakon napornog božićnog rasporeda u ligi ove nedjelje Leicester City igra u FA kupu u gostima kod Tottenhama.

'Igrat ćemo u mješovitom sastavu. Dat ćemo sve od sebe. Naš mentalitet je isti, želimo pobijediti, ali ako Tottenham bude bolji, svaka mu čast,' najavio je utakmicu Claudio Ranieri ustvrdivši kako će sastav biti poput onog u Liga kupu iz kojeg su 'lisice' ranije tijekom jeseni ispale.

S obzirom da je upravo u Liga kupu Andrej Kramarić zabilježio jedine utakmice u kojima je startao od prve minute ove sezone, očekuje se i u nedjelju na White Hart Laneu da će dobiti priliku. Osim ako ga klub nije potpuno prekrižio, a nema informacija koje to potvrđuju.

Kramarića žele brojni klubovi diljem Europe, a najviše se spominje Torino koji bi ga volio vidjeti u svojim redovima tijekom proljeća. No, Leicester City još uvijek čini se da nije donio konačnu odluku pustiti Andreja tijekom zime u drugi klub ili ne i ova utakmica na White Hart Laneu mogla bi biti presudna.

Isti suparnici igraju na istom stadionu i sljedeće srijede u sklopu Premiershipa. Ako se Kramarić potvrdi u FA kupu, nema razloga zašto ne bi dobio priliku i u drugoj uzastopnoj utakmici protiv Tottenhama...