LONDON CALLING

Kramarić želi do ljeta biti u Rijeci i onda - kod Mourinha!

02.12.2014 u 15:05

Bionic
Reading

Andrej Kramarić 'broji sitno' u dresu Rijeke, ali još uvijek nije izvjesno hoće li u Hrvatskoj odigrati i proljetni dio sezone. I, naravno, kamo će tada preseliti

Andrej Kramarić je trenutno najsjajniji eksponat hrvatskog nogometnog tržišta, a kao najizglednija iduća destinacija kotira talijanski prvak Juventus. Torinske 'zebre' svakako bi bile značajan korak naprijed u karijeri mladog Zagrepčanina prognanog iz Dinama, no čini se kako Juventus nije i najveći skok koji Andrej u karijeri može napraviti.

Naime, prema informacijama prilično pouzdanog portala goal.com.hr, Andrej i njegova obitelj bliže su opciji prihvaćanja ponude - Chelseaja. Jose Mourinho dolazi vrlo blizu stvaranja idealne momčadi, a čini se kako mu u tom nastojanju prvenstveno nedostaje (uz još jednu stopersku opciju) napadač koji bi bio alternativa nedodirljivom Diegu Costi. Andrej bi, naravno, mogao konkurirati i za pozicije u ofenzivnom dijelu veznog reda, ali jasno je da će ga bilo koji budući poslodavac nakon realizatorske eksplozije ove jeseni gledati prvenstveno kao napadača.

Uđe li zaista na popis Chelsaejvih igrača Andrej bi postao četvrti Hrvat (pod ugovorom su već Matej delač, Mario Pašalić i Stipe Perica) na trenutnom rosteru londonskog kluba, no došao bi u bitno boljoj poziciji od prethodnog trojca te imao odličnu priliku postati drugim Hrvatom nakon Marija Stanića koji bi upisao i službeni nastup za trenutno vodeći sastav Premiershipa.