BUDUĆI REKORDER

Kramarić na pragu strašnog postignuća: Još malo pa postaje legenda svog kluba...

28.02.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Golom protiv Leipziga Andrej Kramarić s 43 postignuta pogodaka u Bundesligi izjednačio se s Vedadom Ibiševićem na drugom mjestu liste najboljih strijelaca u povijesti Hoffenheima, a do kraja sezone trebao bi preuzeti i prvo mjesto...

Hrvatski 27-godišnji napadač proživljava jednu od svojih najboljih sezona okrunjenu onom čudesnom serijom od čak devet uzastopnih utakmica u kojima je zabio, tamo u studenom i prosincu.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kramarić je gol postigao i u ponedjeljak u remiju protiv Leipziga, a bio je to njegov 43. pogodak u Bundesligi u dresu Hoffenheima, čime se izjednačio na vječnoj klupskoj listi strijelaca s Vedadom Ibiševićem.

Sada kreće u lov na drugog bosansko-hercegovačkog strijelca Sejada Salihovića koji ih je postigao 46, a do kraja sezone u Bundesligi ima još puno kola i mnogo prilika za zabiti, pogotovo ako uzmemo u obzir da je Andrej u momčadi preuzeo i izvođenje penala.

Kad se pak uzmu u obzir utakmice u dresu Hoffenheima u svim natjecanjima, tu je Kramarić na 66 postignutih golova, a ispred njega su još Volland sa 71 te spomenuti Salihović koji je zabio 78.

Ako ostane i sljedeće sezone u istom klubu, naš napadač zasigurno će i taj rekord oboriti, no još je važnije da bude pravi tijekom ožujka u dresu Hrvatske, u kvalifikacijskim utakmicama protiv Azerbajdžana i Mađarske...