bravo za andreja

Kramarić na korak do 100. gola za Hoffenheim: Ove sezone me asistencije idu puno bolje od golova, no tko god ga zabije, jednako me veseli

30.10.2021 u 14:31

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativni napadač Andrej Kramarić bio je strijelac prvog pogotka u 2:0 (2:0) domaćoj pobjedi Hoffenheima protiv berlinske Herthe u prvom susretu 10. kola njemačkog nogometnog prvenstva.

Iako ove sezone ne zabija često kao prijašnjih, Andrej Kramarić u svakoj utakmici napravi nešto veliko za svoju momčad. Ove sezone češće asistira, i sa šest je dodavanja na vrhu liste najboljih dodavača Bundeslige.

U petak protiv Herthe pak zabio je svoj drugi bundesligaški gol ove sezone (ukupno četvrti, jer zabio je i dva u kupu) te stigao do brojke od 99 golova za Hoffenheim u svim natjecanjima.

To mu je bio deveti gol u mreži momčadi iz Berlina.

'Ne znam zašto tako često zabijam Herthi. Ne radim ništa drukčije nego na ostalim utakmicama. Ove sezone me asistencije idu puno bolje od golova, no svaki gol, tko god ga zabije, i svaka pobjeda moje momčad me jednako vesele. Cilj nam je da dodatno se dignuti u formi i biti bolji na prvenstvenoj ljestvici. Imamo jaku momčad, no to moramo pokazati u svakoj utakmici. To nam mora biti cilj', rekao je Kramarić nakon dvoboja za klupsku stranicu.